101210

Skicka till migrationsverkets rättschef!!:
Käre Mikael,
Jag vill vädja till dig att stoppa utvisningar och kristna iraker till Irak. Enligt artikel 18 i FNs konvention om mänskliga rättigheter har människan rätt till religionsfrihet. Att i nuläget utvisa kristna till Irak är att beröva dem deras frihet till detta då de med stor sannolikhet kommer att bli förföljda för sin tro och leva under ett ständigt dödshot sedan Al-Quaida utlyst att alla kristna i Irak är potentiella måltavlor.
Jag vädjar till dig att stå upp för det mänskliga värdet och de mänskliga rättiheterna och att inte skicka människor in i ett klimat där de kommer bli förföljda och dödade.
Vänliga hälsningar,
På onsdag går det första flyget med utvisade Iraker tillbaka till Irak efter att Eudomstolens utvisningsstopp hävts.
Skicka till migrationsverkets rättschef:
Käre Mikael,
Jag vill vädja till dig att stoppa utvisningar och kristna irakier till Irak. Enligt artikel 18 i FNs konvention om mänskliga rättigheter har människan rätt till religionsfrihet. Att i nuläget utvisa kristna till Irak är att beröva dem deras frihet till detta då de med stor sannolikhet kommer att bli förföljda för sin tro och leva under ett ständigt dödshot sedan Al-Qaida utlyst att alla kristna i Irak är potentiella måltavlor.
Jag vädjar till dig att stå upp för det mänskliga värdet och de mänskliga rättigheterna och att inte skicka människor in i ett klimat där de kommer bli förföljda och dödade.
Vänliga hälsningar,
You can call to the Minister of Migration on +46 (0)8 405 16 12


Please Joing Facebook group (and please invite your contacts!): http://www.facebook.com/group.php?gid=237684849690

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0