7 september

Att bo i England kan vara ganska påfrestande på många sätt. Inte minst fysiskt. Chips, godis, snabbmat, Caramel bars (typ kekschoklad med karamell i), flapjacks, kakor och annat onyttigt är alldeles för billigt och lättillgängligt. Med Sainsburys bokstavligt talat nästan runt hörnet så är det lätt att ett och annat glider ned som inte riktigt är nyttigt för figuren.

Åtgärder är därför oundvikliga för att man ska klara av att bo här i ett år utan att sedan komma tillbaka till Sverige i en form som mer liknar en boll än den form man hade när man flyttade. Med Regent's Park några minuter från lägenheten är en löptur på morgonen det självklara valet för en sund morgonpigg löpartyp! Då jag dock inte riktigt passar in i den kategorin går det bättre att utnyttja gymmet i källaren hos grannen och kollegan All Souls Clubhouse! Som tur är har jag stöd av min lägenhetskamrat Simon så efter att vi bestämt oss för att komma i form har vi redan på några dagar hunnit gymma hela två gånger!!!

Ett ord: träningsvärk. Nämen det känns helt okej, och med ett fullt utrustat gym helt gratis så känner jag mig positiv! Träningscykeln fungerar som substitut för cyklingen hemma så kanske ska det gå på nåt sätt iaf!

Såklart gäller det att skära ned på godsakerna. Det är den svårare delen, en bra prövning av viljestyrkan dock! Med frukt som substitut och färre turer på Sainsburys så! Det dåliga är att vi har fri tillgång till Caramel bars och Penguins (chokladöverdragna chokladkeks) på jobbet...


Som avslut bara en fin (lite av en favorit-) bild jag hittade på vkontakte.ru!


RSS 2.0